Sanitat comunica 7.118 nous casos de covid i 80 defuncions

La incidència mitja espanyola de coronavirus es troba en 263 positius per cada 100.000 habitants
Proves de coronavirus

El Ministeri de Sanitat ha notificat 7.118 nous casos de covid-19 en les darreres vint-i-quatre hores i 80 defuncions. D’aquests nous contagis detectats, 2.759 han tingut lloc en les darreres vint-i-quatre hores, mentre que la resta són casos positius que les comunitats autònomes han comunicat amb uns dies de retard. Des de l’inici de la pandèmia, un total 896.086 persones han estat contagiades de coronavirus i 33.204 han perdut la vida.

Actualment, 11.297 persones amb covid romanen en centres hospitalaris espanyols, dels quals 1.595 es troben a les Unitats de Cures Intensives (UCI).

Per altra banda, la incidència mitja espanyola es troba en 263 casos per cada 100.000 habitants, trobant-se nou comunitats autònomes per sota d'aquest valor. Per contra, la Comunitat Foral de Navarra i la Comunitat de Madrid són les que presenten una major incidència de casos per cada 100.000 habitants.

El director del Centre d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha assenyalat que “aparentment l’evolució és bona, amb una àmplia variabilitat entre comunitats”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides