L’independentisme aprofita el Dia de la Hispanitat per sortir al carrer

Els manifestants volien accedir a la seu de Vox de Barcelona i a l’ultradretà Club Empel, però un fort dispositiu policial ho ha evitat
La manifestació convocada per Som Antifeixistes

Mil seguidors de l’organització independentista Som Antifeixistes, segons dades del propi col·lectiu, i tres-cents, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat aquest dilluns a Barcelona en el marc del Dia de la Hispanitat per denunciar que “no tenim res a celebrar” i per oposar-se a “l’imperalisme, al “feixisme”, al “racisme”, a la “xenofòbia” i a la “hispanitat i el seu llegat”.

Els participants de la mobilització, el lema de la qual era "l'antifeixisme és cosa de totes", han intentat accedir a la seu de Vox de Barcelona i a l’ultradretà Club Empel, però un fort dispositiu policial ho ha impedit. Agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra han identificat i registrat alguns dels manifestants.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides