Vox i diferents col·lectius ultradretans celebren la Hispanitat al Monument de Colom de Barcelona

Simpatitzants del FNI-PNSOE han portat banderes franquistes i nazis i han corejat “Heil Hitler”, “Viva Franco” i “José Antonio Primo de Rivera”
Grups ultradretans al Monument de Colom el Dia de la Hispanitat

Vox i diferents entitats i partits polítics ultradretans com Somatemps, la Falange o Identitarios han celebrat el Dia de la Hispanitat amb una mobilització que ha transcorregut des de Plaça Catalunya fins al Monument de Colom de Barcelona, on ha tingut lloc l’acte final de la manifestació.

La mobilització, que ha congregat unes 400 persones segons la Guàrdia Urbana, ha comptat amb la presència del diputat de Vox al Congrés per Barcelona i candidat de la formació a la presidència de la Generalitat, Ignacio Garriga; l’eurodiputat Jorge Buxadé; l’exmilitant de Juntas Españolas, Democràcia Nacional, i Plataforma per Catalunya (PxC) i actual afiliat de Vox, Ignacio Mulleras; l’exregidora de PxC i actual dirigent de Vox, Mónica Lora; i el professor universitari i president de Somatemps, Javier Barraycoa, entre d’altres.

Garriga i Buxadé, juntament amb altres manifestants, han dipositat flors grogues i vermelles a l'escala de l'estàtua amb l’objectiu de formar una bandera espanyola. L’acte ha acabat amb l’himne espanyol i entre crits de: “¡Viva España!, ¡Viva el Rey!, ¡Viva la Hispanidad!, ¡Viva la Virgen del Pilar! y ¡Viva Catalunya!”.

Un cop finalitzat aquest acte, un grup de simpatitzants de la força política ultra Frente Nacional Identitario-Partido Nacional Socialista-Obrero Español (FNI-PNSOE) que duia banderes franquistes i nazis s’ha reunit a l’altra banda del Monument de Colom. Els participants d’aquesta concentració han cremat dues banderes estelades i fotografies dels expresidents catalans Carles Puigdemont i Quim Torra i han cridat “Heil Hitler”, “Viva Franco” i “José Antonio Primo de Rivera”.

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari