Salut alerta de l’alt increment de casos de covid a tot Catalunya

Crida a la ciutadania i empreses a no abaixar la guàrdia per evitar arribar a una situació crítica els pròxims dies
Personal sanitari atenent un pacient de covid-19
Personal sanitari atenent un pacient de covid-19

A la pàgina web del Departament de Salut s'ha publicat una "alerta per l'alt increment de casos COVID-19 a tot Catalunya". L'avís diu que "a causa de l'alt increment de casos COVID-19 a Catalunya es fa una crida a la ciutadania i empreses a no abaixar la guàrdia per evitar arribar a una situació crítica en els pròxims dies".

Les dades que aporta aquesta informació de Salut apunten que "hem passat de tenir una mitjana de 7.000 casos setmanals a prop de 10.000", que "la RT (taxa de contagi) s'enfila al 1,3", que "el risc de rebrot és molt alt situant-se l'índex en el 289, quan és considerat com a molt alt quan supera el 200", i que "han augmentat notablement tant les consultes a urgències dels hospitals per COVID-19 com el nombre de nous ingressos".

Per tot plegat, Salut "recomana reduir la nostra interacció social. Moure'ns amb les nostres "bombolles" únicament i fer l'activitat mínima indispensable fora de casa", i que "prendrem les mesures necessàries però us necessitem en alerta permanent. Comptem amb vosaltres, som un equip de 7,5 milions!".

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari