Salut alerta de l’alt increment de casos de covid a tot Catalunya

Crida a la ciutadania i empreses a no abaixar la guàrdia per evitar arribar a una situació crítica els pròxims dies
Personal sanitari atenent un pacient de covid-19
Personal sanitari atenent un pacient de covid-19

A la pàgina web del Departament de Salut s'ha publicat una "alerta per l'alt increment de casos COVID-19 a tot Catalunya". L'avís diu que "a causa de l'alt increment de casos COVID-19 a Catalunya es fa una crida a la ciutadania i empreses a no abaixar la guàrdia per evitar arribar a una situació crítica en els pròxims dies".

Les dades que aporta aquesta informació de Salut apunten que "hem passat de tenir una mitjana de 7.000 casos setmanals a prop de 10.000", que "la RT (taxa de contagi) s'enfila al 1,3", que "el risc de rebrot és molt alt situant-se l'índex en el 289, quan és considerat com a molt alt quan supera el 200", i que "han augmentat notablement tant les consultes a urgències dels hospitals per COVID-19 com el nombre de nous ingressos".

Per tot plegat, Salut "recomana reduir la nostra interacció social. Moure'ns amb les nostres "bombolles" únicament i fer l'activitat mínima indispensable fora de casa", i que "prendrem les mesures necessàries però us necessitem en alerta permanent. Comptem amb vosaltres, som un equip de 7,5 milions!".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides