El president d’Andorra “relativitza” les aglomeracions de turistes

Davant de l'expansió del coronavirus el govern andorrà no descarta el confinament total
Turistes a Andorra

Les imatges d'aquest cap de setmana de pont del Pilar amb aglomeracions a les principals artèries d'Andorra no són excessivament preocupants pel cap de govern andorrà, Xavier Espot, tot i l'afectació de covid-19 que viu el país. El cap de l'executiu andorra ha afirmat que "són imatges que hem de relativitzar, perquè quan aquestes persones es posaven en grup per esmorzar al carrer, ho feien amb els seus nuclis de convivència".

Malgrat aquesta explicació, el mandatari de Demòcrates per Andorra ha reconegut que les imatges "poden haver donat un efecte contradictori amb les mesures adoptades", segons ha assegurat en declaracions a RNA.

Espot ha apostat per mantenir obertes les fronteres en considerar que cal buscar "un punt d'equilibri" entre la situació sanitària i l'economia. No obstant això, no ha descartat un confinament total si arriba a empitjorar la pandèmia, tot i que ara "no ens ho plantegem de manera imminent".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides