Quantes persones van participar al primer joc de Màrius Serra al programa de Marcela Topor?

Màrius Serra, al concurs 'The Guess Word' al programa 'The Weekly Mag
Màrius Serra, al concurs 'The Guess Word' al programa 'The Weekly Mag'

Sis. Al programa que inaugurava la nova temporada, emès el 3 d’octubre, n’hi van participar cinc a través de Twitter, una a Instagram i una altra a Facebook. La que va participar a Facebook, Rosa Maria Drets Tort, també va fer-ho a través de Twitter. Per tant, en total sis persones van intentar encertar l’enigma que Màrius Serra va formular al programa The Weekly Mag, que dirigeix i presenta Marcela Topor, esposa de l’ex-president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

L’enigma era endevinar la paraula que corresponia a la frase que va plantejar Serra: “To transfer goods between prisoners in a small room” (Transferir mercaderies entre presoners en una habitació petita). El programa, que s’emet els dissabtes per la Xarxa Audiovisual Local (XAL), depenent de la Diputació de Barcelona, es fa en anglès. Marcela Topor va animar els espectadors a plantejar solucions a través de les tres xarxes socials esmentades durant tota la setmana. La resposta correcta era “cell”. Serra jugava amb la paraula “cell” (cel·la) i “sell” (vendre).

L’escassa participació en aquesta secció, que es diu “The Guess Word” (Paraula per endevinar) es pot atribuir, en part, al fet que no es regali res als que encertin la resposta correcta. L’audiència mínima del programa pel qual Marcela Topor cobra 6.000 euros al mes hi influeix força, clar.

Val a dir que els sis concursants que van participar al concurs van encertar la resposta que esperava Màrius Serra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides