L’alcalde Manlleu decideix no plegar després de meditar-ho a Montserrat

Garrido no deixarà el càrrec, com va anunciar quan va córrer un vídeo en què sortia begut en un bar
Àlex Garrido, alcalde de Manlleu

L'alcalde de Manlleu s'ho ha repensat i no plegarà. Finalment no deixarà el càrrec, com va anunciar que faria divendres passat, quan va córrer un vídeo en què sortia begut en un bar de Platja d'Aro. El republicà Àlex Garrido ho ha anunciat a través d'un comunicat, després d'haver-hi donat voltes en una estada a Montserrat.

Garrido diu que arran de la mobilització que hi ha hagut des que es va esbombar el vídeo i va anunciar que dimitia, ha estat conscient d'un suport que va més enllà del que va rebre a les eleccions.

Per això ha decidit fer marxa enrere i esgotar el mandat; allunyat del focus mediàtic, i assegura que no es tornarà a presentar com a candidat (com ja havia dit). L'alcalde també proposa que es faci una reflexió col·lectiva sobre els límits de la vida privada dels representants polítics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides