El Barça denuncia la falsificació de firmes per parar la moció de censura

S'ha presentat a la Guàrdia Civil i alerta d'"evidències de possibles il·lícits penals" després de comprovar paperetes
Josep Maria Bartomeu

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva han denunciat a la Guàrdia Civil una suposada falsificació de firmes per part de la moció de censura, tal com ha avançat la Cadena SER. A través dels serveis jurídics del club, es paralitza així la moció de la qual ja se n'havien validat suficients firmes per a forçar la votació que decideixi el futur de la junta encapçalada per Bartomeu.

Segons recull La Vanguardia, el club ha alertat el cos policial per unes "evidències de la possible perpetració d'il·lícits de caràcter penal que, per la seva transcendència, s'escapen de l'àmbit de la mesa". El Barça avisa en l'escrit a la Guàrdia Civil que el fet que s'hagin presentat "fins a 300 paperetes amb una dubtosa autenticitat fa pensar que hi poden haver altres blocs de paperetes no autèntiques".

El mateix text al qual ha tingut accés el diari afirma que es tracta d'"una campanya perfectament planificada amb l'objectiu de perjudicar la junta i el seu president per mitjans il·lícits". Les sospites per part de la junta de Bartomeu haurien esclatat en trobar una sèrie de cinc paperetes signades per diferents socis que mostraven una cal·ligrafia "similar".

Aquesta maniobra podria alentir el procés de la moció de censura, que després de superar les 16.521 firmes de socis vàlides havia de votar-se en un referèndum que s'hauria de programar en un marge d'entre 10 i 20 dies per part de la mateixa junta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides