Mas, Puigdemont i Torra contraprogramen la visita del Rei a Barcelona

Els tres expresidents fan un acte a Perpinyà a la mateixa hora de la visita del monarca a Catalunya
Puigdemont i Torra

Els tres darrers presidents de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra han organitzat un acte a Perpinyà aquest divendres en el qual compareixeran conjuntament davant els mitjans de comunicació per, segons s'ha avançat, denunciar la política de repressió que el tres consideren porta a terme l'Estat espanyol contra el procés independentista català.

Es dona la circumstància que l'acte dels tres expresidents ha de començar a la mateixa hora en la qual el rei Felip VI intervindrà en un acte a Barcelona acompanyat del president del govern central, Pedro Sánchez. També es dona la circumstància que la compareixença dels tres expresidents, que es farà a dos quarts de dotze del matí des de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, serà retransmesa en directe per TV3.

L'acte de Mas, Puigdemont i Torra serà el primer en el qual coincidiran els tres després del trencament del PDECat, formació en la qual milita Artur Mas, i JxCat formació en la qual militen Puigdemont i Torra. El trencament del PDECat i JxCat ha provocat que de cara a les pròximes eleccions al Parlament, els hereus de l'extinta CDC es presentin en candidatures diferents. A les sigles del PDECat i JxCat, se'ls hi han de sumar les del PNC (Partit Nacionalista Català) de Marta Pascal, que també ha anunciat que anirà pel seu compte als pròxims comicis a la cambra catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides