Pablo Iglesias, sobre el cas Dina: “Ni com a mera hipòtesis concebo ser imputat pel Suprem”

El vicepresident del govern central assegura que “és massa evident el que ha passat amb les clavegueres per evitar que poguéssim entrar al govern”
Pablo Iglesias
Pablo Iglesias

El vicepresident segon del govern central, Pablo Iglesias, ha assegurat que és “absolutament impossible” que el Tribunal Suprem accepti la petició que el magistrat de l’Audiència Nacional, Manuel García-Castellón, va fer aquest dimecres perquè l’investigui pels delictes de descobriment i revelació de secrets amb l'agreujant de gènere, danys informàtics i acusació o denúncia falsa i/o simulació de delicte pel seu comportament en l'afer del robatori del telèfon mòbil de Dina Bousselham, exassessora del líder morat.

En una entrevista a Rac1, el vicepresident de l’executiu central ha afirmat que “tothom sap què dirà el Suprem”, deixant entendre que no acabarà imputat, i ha subratllat que es tracta “d’un cas d’espionatge perquè les clavegueres de l’Estat em van investigar il·legalment”. “És massa evident el que ha passat amb les clavegueres per evitar que poguéssim entrar al govern”, ha emfatitzat Iglesias, que ha assegurat que no dimitirà “ni com a simple hipòtesis”.

El vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030, que ha titllat de “persecució” les investigacions sobre Podem, ha remarcat que “en aquest país encara no s'ha condemnat ni imputat ningú per les seves idees”. Posteriorment, però, ha matisat les seves declaracions i ha dit que “hi ha molts precedents d'injustícies d'aquest tipus”, afegint que “no sé si amb membres del govern, però és cert."

Sobre el magistrat Manuel García-Castellón, el dirigent de Podem ha apuntat: "Quina casualitat que el jutge del cas Dina sigui el mateix que porta el cas Kitchen i el cas Corinna. Traieu-ne conclusions. No puc dir res més." Iglesias ha indicat que ahir va rebre missatges de suport de membres del PSOE, JxCat, ERC, els partits nacionalistes bascos i “un missatge molt afectuós d’ànims” de Carles Puigdemont.

 

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari