Tamara Carrasco, absolta

La justícia considera que l’activista independentista no va cometre un delicte de desordres públics
Tamara Carrasco

El Jutjat Penal 25 de Barcelona ha absolt del delicte de desordres públics a Tamara Carrasco, destacada independentista dels CDR, i considera que les accions d’aquest col·lectiu independentista eren legals. Així mateix, el tribunal creu que el missatge de WhatsApp enviat al grup dels CDR era només "informatiu" i que no incitava a cometre desordres públics.

D’aquesta manera, el Jutjat Penal 25 de Barcelona ha rebutjat, després del judici celebrat el passat 28 de setembre a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, la petició de la fiscalia, que demanava una pena de set mesos de presó per Carrasco.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides