JxCat no confia en Budó per al Govern provisional

Les negociacions entre Junts x Catalunya (JxCat) i Esquerra per pactar els mesos que queden al davant des de la inhabilitació de Quim Torra fins a les eleccions van ser complicades. Però una de les coses que va quedar sempre clara és que el lideratge del Govern provisional el tindria el vicepresident, Pere Aragonès. Fonts dels republicans asseguren que inicialment van oferir a JxCat que Aragonès coliderés el Govern amb la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.

Però la resposta de JxCat va ser rotunda: no. Així doncs, sembla evident que JxCat no confia en Budó per ser la seva cara visible, i prefereix deixar el lideratge en mans d’ERC. Això, o té prevista alguna jugada amagada perquè Aragonès es vegi empaitat i acabi quedant en evidència a les portes de les eleccions per ser el líder provisional del Govern

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides