Aragonès i Colau plantaran Felip VI

Esquerra demana que el rei es disculpi pel discurs del 3 d'octubre de 2017 abans de venir divendres a Catalunya
Pere Aragonès

El vicepresident del Govern i president substitut, Pere Aragonès (ERC), no assistirà als actes que celebrarà el rei Felip VI divendres a Barcelona, segons han confirmat aquest dilluns fonts del Govern.

La secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha demanat aquest dilluns al rei Felip VI que es disculpi pel discurs del 3 d'octubre de 2017 abans de venir el divendres a Catalunya: "Si vol venir a Catalunya una altra vegada, hauria demanat perdó per aquest posicionament ofensiu contra la ciutadania de Catalunya, per les víctimes de la violència que van patir per part dels cossos de seguretat de l'Estat espanyol".

Als actes amb el monarca tampoc assistirà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va aplaudir la visita del president del Govern, Pedro Sánchez, però va adduir que no pot compartir esdeveniments amb Felip VI davant els "fets greus que afecten la monarquia, com que el rei emèrit hagi fugit a una dictadura".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides