Torrent i Sàmper s’enganxen pel paper dels Mossos als desnonaments

El president de la cambra diu que hi ha "escenes que trontollen" mentre que el titular d'Interior diu que no són "l'enemic"
Càrrega dels Mossos al desnonament del carrer Mühlberg
Càrrega dels Mossos al desnonament del carrer Mühlberg

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, han mostrat les seves discrepàncies públicament sobre el paper dels Mossos d'Esquadra quan intervenen en desnonaments. Els dos han estat entrevistats per separat al programa Aquí, amb Josep Cuní, de la Cadena SER.

El president de la cambra catalana, Roger Torrent, ha declarat que "la policia (els Mossos) a la qual aspirem els demòcrates és que sigui democràtica". Torrent ha afegit que "em sembla que hi ha escenes quan hi ha desnonaments que trontollen des d'un punt de vista democràtic".

Per la seva banda, el titular català d'interior, Miquel Sàmper, ha declarat que "als Mossos no se'ls ha de veure com a enemics en un desnonament". Sàmper ha justificat el paper de la policia catalana en aquests casos afirmant que "estan fent cas a una ordre judicial".

Sàmper també ha aprofitat per carregar contra Torrent quan ha afirmat que "no trobo correcte com va fer Roger Torrent l'anunci de les eleccions, no ens va agradar". Sàmper a reblat que "espero que expliqui els motius perquè s'ha fet. I tampoc ens va agradar que el soci de govern no ho sabés".

Torrent ha respost Sàmper afirmant que "les eleccions seran el 14 de febrer perquè és el que marca la llei". Torrent argumenta que "la qüestió és que no és un anunci, perquè no és una decisió arbitraria. Jo no poso cap data, jo simplement el que faig és llegir el què diu la llei", sempre que no hi hagi un debat d'investidura, cosa que a hores d'ara no es contempla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides