Qui té més seguidors falsos a twitter: Carles Puigdemont o Oriol Junqueras?

Twitters de Carles Puigdemont i d'Oriol Junqueras

Oriol Junqueras. Tots dos tenen un nombre molt elevat de followers fakes però el president d’Esquerra Republicana de Catalunya guanya aquesta competició. Comparats els seus dos perfils de twitter aquest dissabte 26 de setembre, es constata que Junqueras té uns 9.000 seguidors falsos més que l’ex-president de la Generalitat. En té 234.559 mentre que Carles Puigdemont en comptabilitza 225.940.

En percentatge la diferència és molt més gran. El 38% dels seguidors de Junqueras a twitter són màquines que reenvien missatges automàticament mentre que això ho fan el 29% dels perfils que segueixen al polític fugit a Brussel·les. Això es deu a que al twitter de Puigdemont hi figuren 795.431 seguidors, entre reals i falsos, mentre que al de Junqueras n’hi ha 623.578. Entre 3 i 4 de cada 10 seguidors dels seus comptes és fals.

Si no inflessin els seus comptes amb followers no reals, el compte de l’ex-president de la Generalitat tindria 569.491 seguidors i el d’Oriol Junqueras, 389.019.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides