Quin presentador de TV3 va penjar dijous a Instagram una foto seva votant l’1-O?

Imatges penjades per Artur Peguera al seu Instagram aquest 1 d'octubre
Imatges penjades per Artur Peguera al seu Instagram aquest 1 d'octubre

Artur Peguera. És presentador de la secció d’Esports del TN cap de setmana i ha estat director del canal Esport3. L’1 d’octubre passat va penjar al seu perfil d'Instagram una foto seva votant acompanyada d’una altra en la qual es veia diversos policies intentant dissoldre una de les concentracions que hi va haver aquell dia davant els locals on es van col·locar les urnes pel referèndum. “Impossible oblidar”, escriu Peguera al costat de la fotografia on se’l veu dipositar el vot en una de les urnes de metracrilat que es van utilitzar.

És la quarta vegada que Peguera penja aquesta foto al seu Instagram. Ho ha fet cada 1 d’octubre. El 2017 va afegir-hi el text “Després de veure i sentir, encara més convençut”. Uns dies abans havia penjat el selfie que es va fer mentre participava a la Diada de l’11 de setembre envoltat d’estelades. Hi va adjuntar el hastag #niunpasenrere. El 2018 el text que hi va escriure era: “1 any després, encara més convençut que les urnes –i no pas les porres- són el camí". L’any passat va ser: “Gràcies a TOTS els que ho vau fer possible”.

El nombre de m’agrada ha anat oscil·lant al llarg d’aquests anys. La imatge del 2017 en va tenir 589; la del 2018, 318; la del 2019, 289 i la del passat dijous, 336. Peguera ha penjat uns 300 imatges al seu Instagram on segueix a 522 usuaris i el segueixen 1.753.

Aquest dijous, Peguera va penjar la foto poques hores abans que a la comissió de control parlamentario de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) l’oposició tornés a recriminar als directors de TV3 i Catalunya Ràdio que no facin res per evitar que els seus treballadors expressin opinions polítiques a les xarxes socials o a d’altres mitjans. Núria Llorach, la presidenta en funcions de la CCMA, va dir, en aquesta sessió, que la prohibició d’emetre aquestes expressions no afecta els col·laboradors de TV3 i Catalunya Ràdio i que només hi estan obligats els treballadors en plantilla. Artur Peguera fa una bona colla d’anys que forma part de la plantilla de TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides