Junqueras vol “un 3-O permanent”

El president d'ERC aposta per "tornar a apel·lar" les grans majories que van permetre la vaga de fa tres anys
Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

El president d'ERC, Oriol Junqueras, proposa "un 3 d'octubre permanent". En el tercer aniversari de la mobilització d'avui fa tres anys, 48 hores després del referèndum de l'1-O, l'exvicepresident de la Generalitat aposta per "tornar a apel·lar" a les grans majories que van fer possible la vaga general. "Les majories socials que necessitem i de forma continuada. Un 3 d'octubre permanent", ha dit Junqueras, empresonat a Lledoners, en un missatge que ha publicat el seu compte oficial de Twitter aquest dissabte al matí.

La vaga general del 3 d'octubre de 2017 la van convocar CGT, CNT, COS, I-CSC i IAC, i diferents Comitès de Defensa de la Vaga per denunciar la vulneració de drets de l'Estat contra la celebració del referèndum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides