Nova crisi al departament d’Esports de TV3

Bernat Soler dimiteix com a cap de la secció tres mesos després de la marxa de Christian García que va cessar en plena polèmica per ‘El cas Rosell’
Bernat Soler, exjefe de Deportes de TV3, y Ricard Torquemada, periodis
Bernat Soler, exjefe de Deportes de TV3, y Ricard Torquemada, periodista de Catalunya Ràdio

El cap d’Esports de TV3, Bernat Soler, ha obert una nova crisi en aquest departament dimitint del càrrec. Va quedar com a màxim responsable de la informació esportiva de la televisió pública catalana l’1 de juliol arran de la dimissió de Christian García, fins aleshores director d’Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). García va dimitir en plena polèmica per la censura que va patir el documental El cas Rosell, que va ser emès per TV3 després de suprimir-ne un parell de fragments.

La figura del director d’Esports de la CCMA va ser eliminada després de la dimissió de Christian García i la màxima responsabilitat de la informació esportiva va ser assumida per Bernat Soler a TV3 i per Xavi Campos a Catalunya Ràdio, que ja eren els caps d’Esports dels dos mitjans. El departament d’Esports de TV3 viu en una situació de tensió i crisi permanent des de fa mesos. Molts treballadors acusen el director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, de no defensar aquest departament, que ha perdut els drets d’emissió dels grans esdeveniments esportius els darrers anys.

La dimissió de Soler ha coincidit amb la compareixença de Sanchis, aquest divendres, a la comissió de control parlamentari de la CCMA. Sanchis ha explicat la filosofia de la informació esportiva de TV3 en resposta a una pregunta del diputat Josep Riera (JxCat). Riera li ha demanat sobre els criteris en què es basa la programació esportiva de la nova temporada i el futur del canal Esport 3. Sanchis no ha explicat que el seu cap d’Esports, Bernat Soler, fa dies que ha anunciat la seva dimissió i que deixa TV3 per dedicar-se al programa TDT que presenta a Catalunya Ràdio juntament amb Ricard Torquemada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides