Els CDR llancen caps de porc en les protestes per la inhabilitació de Torra

Reprodueix vídeo

La inhabilitació de Quim Torra ha provocat aquest dilluns concentracions arreu del país. Les entitats independentistes han cridat a fer concentracions de protesta, des de la plaça Sant Jaume, a Barcelona, i arreu del territori davant dels ajuntaments.

Després que Torra hagi llançat proclames a la ruptura, els CDR es manifesten també pels carrers del centre de Barcelona. La concentració, que s'ha iniciat als jardinets de Gràcia, ha anat baixant pel passeig de Gràcia darrere d'una pancarta amb el lema "Ni un pas enrere. Independència" i han avançat amb el crit "Urquinaona, ho tornarem a fer".

Després d'uns minuts d'incertesa, la manifestació dels CDR ha enfilat pel carrer Girona i ha girat per Mallorca. A l'altura de la delegació del govern espanyol a Catalunya, han llançat petards, i posteriorment, caps de porc.

Els manifestants s'han dirigit cap al Parlament després d'aconseguir obrir les portes del parc de la Ciutadella. Més endavant han tret dos vestits de jutge amb caretes de porc mentre cridaven consignes com 'Els carrers seran sempre nostres' o 'Fora les forces d'ocupació'.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides