Treballadors d’Acciona bloquegen la porta de Nissan

Reprodueix vídeo

Treballadors d’Acciona han bloquejat aquest dilluns a primera hora del matí l’entrada a la planta de Nissan de la Zona Franca de Barcelona per protestar contra un expedient de regulació d’ocupació (ERO) que afecta els seus 500 empleats, després que tres dies de negociacions amb l’empresa no hagin donat resultats. 

Així mateix, els treballadors d'Acciona demanen a les administracions que s’hi impliquin i exigeixi a l’empresa responsabilitats. Se senten desemparats enmig del xoc d’interessos de dues multinacionals que no han assolit fins ara un acord que asseguri el futur dels empleats. 

Acciona és una empresa subcontractada per Nissan, que preveu internalitzar els serveis després que Acciona rebutgés la darrer proposta. Aquestes empreses havien subscrit un contracte fins al març del 2021 que es va trencar quan Nissan va ajornar fins al desembre del 2021 el tancament dels seus centres de treball a Catalunya. Aleshores, Acciona va presentar l’ERO.

El comitè d’empresa d’Acciona lamenta que 500 persones estiguin a punt de perdre la feina malgrat que hi ha producció i feina, la qual cosa fa sospitar els representants dels treballadors que les companyies actuen concertadament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides