El PNC de Pascal vol anar per lliure

La secretària general del partit postconvergent es postula per ser la candidata de la nova formació
marta pascal 324
marta pascal 324

La secretària general del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Marta Pascal, ha afirmat que la formació anirà en solitari a les eleccions i que té la intenció de ser la candidata. Ho ha assegurat en una entrevista a La Vanguardia on també ha valorat que la Generalitat està "debilitada" per la "disputa entre ERC i JxCAT" i dins de Junts. També creu que encara hi ha temps perquè el president Quim Torra convoqui les eleccions.

Pascal ha afirmat que la tramitació dels indults i la modificació del tipus penal de la sedició "van en bona direcció" i ha expressat que aposten per l'amnistia, malgrat que apunten que no estan "en condicions de rebutjar res".

Sobre les línies programàtiques, explica que el seu horitzó és un referèndum acordat però afegeix que mentre no sigui possible hi ha "l'obligació d'atendre els problemes de la ciutadania". Per aconseguir-ho, ha afirmat que cal "refer" la confiança per a una relació bilateral amb l'Estat i "ser exigents".

Pascal considera que la línia política de l'expresident Carles Puigdemont és la "confrontació", mentre que ERC "no renuncia a cap instrument per aconseguir la independència". Per altra banda, sobre el PDECat ha assegurat que és "una etapa passada i tancada".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides