La CUP confia en David Fernández per recuperar-se

La CUP busca un cap de llista per a les pròximes eleccions al Parlament. Fa mesos que ho fa, i no se n’acaba de sortir. La tradició –i la norma interna, fins fa poc– diu que els anticapitalistes escullen per encapçalar la candidatura sempre algú nou, de manera que s’han convertit en la fàbrica de líders més productiva de Catalunya.

Però això, que a vegades era un avantatge i un punt afegit al seu discurs regenerador, anava en contra de poder acumular experiència, capital polític i, sobretot, consolidar vot a través de cares i carismes coneguts i reconeguts. És per això que des de la cúpula han optat aquest cop per provar una nova fórmula, aprofitant que els seus estatuts ja els permeten que els seus càrrecs repeteixin diverses legislatures.

Segons fonts de la formació, volen que l’exdiputat David Fernández es posi al capdavant de la llista, i per això li han ofert el seu suport si es presenta a les primàries. Ell, però, no ho té gens clar, i ha demanat temps per pensar en la proposta i si el compensa. I és que la CUP sap que l’autoritat moral i política que té Fernández entre els seus no la té cap dels nous que temptegen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides