Els 40 anys del Parlament, amb calçador si cal

El 2020 és l’any del 40è aniversari de la restitució del Parlament tal com els catalans el coneixem avui en dia. El president de la cambra, Roger Torrent, tenia previst organitzar nombrosos actes, esdeveniments i commemoracions per a l’efemèride. Per això, fa mesos, ­JxCat va evitar que l’aniversari tingués una dotació pressupostària alta, pensant que Torrent ho volia aprofitar per fer-se promoció com a líder polític.

La pandèmia i la retallada de pressupost han empetitit el llistat de coses que Torrent volia fer, però, tot i així, ell i el seu equip s’estan encarregant de col·locar el 40è aniversari a tot arreu. Documentals, reportatges als mitjans públics, actes sense gaire sentit i inserir els quaranta anys del Parlament allà on es pugui, amb calçador i de manera forçada, si cal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides