El president del TC tampoc ve a Barcelona

Juan José González Rivas, excusant-se per problemes d'agenda, se suma a l'absència de Felip VI
El rei Felip VI i el president del TC, Juan José González Rivas
El rei Felip VI i el president del TC, Juan José González Rivas

L'acte anual de lliurament dels despatxos als nous jutges, que té lloc aquest divendres a Barcelona, tindrà una altra absència destacada, a més de la del rei d'Espanya, Felip VI. El president del Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas, tampoc es desplaçarà a la capital catalana per assistir a aquest esdeveniment de l'Escola Judicial, tot i haver anunciat inicialment que hi aniria, adduint problemes d'agenda, ha difós Europa Press citant fonts de l'òrgan.

González Rivas, segons la mateixa informació, va comunicar dimecres passat al president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, que té aquest divendres el compromís d'assistir telemàticament a la XIII Conferència Iberoamericana de Justícia Constitucional, en substitució del magistrat Pedro González-Trevijano, actualment de baixa mèdica.

D'altra banda, els vocals de la comissió permanent del CGPJ van discutir aquest dijous si redactaven un comunicat institucional de protesta contra el que alguns consideren que es tracta d'un veto del govern d'Espanya al rei, però aquesta possibilitat va ser descartada en una votació per cinc vots contra tres. Lesmes fixarà la posició del CGPJ sobre la qüestió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides