Mediapro treballa per la Delegació del Govern a Brussel•les

Meritxell Serret va encarregar a la productora de Jaume Roures i Tatxo Benet que renovés els serveis de vídeo i so de l’Espai Catalunya Europa
Web de la filial de Mediapro a Brussel·les

L’empresa Imagina EU SPRL va rebre l'any passat l’encàrrec de condicionar els serveis audiovisuals de l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea. Imagina EU forma part de l'empresa audiovisual Mediapro, dirigida per Jaume Roures i Tatxo Benet. A Mediapro se li resisteix la concessió per oferir els seus serveis tècnics a TV3 i Catalunya Ràdio a Brussel·les –feina de la qual s’encarrega Alice Production, del grup Lavínia des de fa anys- però ha aconseguit introduir-se a la Delegació del Govern de la Generalitat a la capital europea, que dirigeix Meritxell Serret.

Dels tres contractes menors que va formalitzar el 2019 aquesta delegació per feines diverses, Imagina EU va quedar-se amb la renovació de l’equipament de vídeo i so de la sala d’actes de l’Espai Catalunya Europa, on s’organitzen reunions, conferències i exposicions. Per aquest servei, que va realitzar entre els dies 19 i 21 d'agost, la filial de Mediapro va cobrar 18.066,51 euros. Actualment, l’Espai Catalunya Europa està tancat arran de la pandèmia de la covid-19. Estava previst que s’hi pogués visitar l’exposició Catalunya, 7,5 milions de futurs entre el 9 de setembre i el 13 de novembre.

Els altres dos contractes menors formalitzats per aquesta delegació del govern català l’any passat corresponen a l’organització d’una formació, en llengua anglesa, “per actualitzar competències i millorar la capacitat tècnica i d’actuació estratègica de l’equip davant la UE”, que es va adjudicar al Centre for Political and Diplomatic Studies Europe, i el “servei de catering, de cambrers i lloguer de material per a la celebració de la Diada de Catalunya a la Delegació del Govern davant la UE el 12/09/2019”. L’actualització de competències dels treballadors de la Delegació va costar 9.139,72 euros. L’organització de la Diada va sortir una mica més barata: 6.510,15 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides