Qui critica el tractament que rep Puigdemont a Catalunya Ràdio?

Carles Puigdemont, durante su última entrevista en Catalunya Ràdio
Carles Puigdemont, durante su última entrevista en Catalunya Ràdio

El fet que, a Catalunya Ràdio, no s'hagi tractat de president, sinó de "senyor", l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, ha esgarrifat l'activista independentista Mònica Sabata, segons ella mateixa ha dit, i també ha causat el rebuig d'altres personatges públics afins.

Sabata, que va ser portaveu de la Plataforma pel Dret a Decidir, a més de presidenta de la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) i directora del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN), ha piulat: "Sento l'entrevista al president Carles Puigdemont i m'esgarrifa que se'l tracti de senyor Puigdemont a can El Matí de Catalunya Ràdio. Els presidents sempre seran presidents i la ràdio pública del nostre país faria bé de recordar-ho sempre!".

L'exconsellera i diputada de JxCat al Congrés Laura Borràs ha marcat aquest missatge amb un m'agrada, el mateix que ha fet el periodista polític de TV3 Jordi Eroles. Un company seu de la televisió catalana, el periodista esportiu Joan Ramon Vallvé, ha comentat el tuit amb una crítica també dirigida, tot i que sense citar-la, a la nova presentadora del matinal de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, autora de l'entrevista: "Als mitjans públics s'ha donat certa «llibertat» per parlar de presos polítics, polítics presos o independentistes a la presó… Però hi ha tractaments protocol·laris que són clars i indefugibles: president. Prou de Puigdemont i Torra, com si fossin col·legues".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides