El Mobile s’endarrereix fins al juny del 2021

La incertesa sobre el coronavirus va motivar l'anul·lació de l'edició d'enguany
El Mobile World Congress del 2019
El Mobile World Congress del 2019

La pròxima edició del Mobile World Congress (MWC), el gran esdeveniment internacional de la indústria de les comunicacions mòbils, se celebrarà l'any 2021 entre els dies 28 de juny i 1 de juliol a Barcelona, ha anunciat l'organitzadora, GSMA. Així doncs, tampoc tindrà lloc l'any vinent durant el mes de març, sinó tres mesos més tard, després que enguany s'hagi cancel·lat per la incertesa generada pel coronavirus.

La pandèmia novament condicionarà l'edició del 2021. GSMA ha justificat la nova data com una decisió estratègica per poder manejar millor les circumstàncies relacionades amb la Covid-19. “El congrés podria haver-se celebrat en les seves dates previstes del març, però ens hem estimat més donar més temps perquè es produeixin més avenços per part de la indústria farmacèutica”, ha manifestat el CEO de GSMA, John Hoffman.

En aquest sentit, GSMA addueix que les previsions sobre l'evolució de la pandèmia canvien contínuament i que, per això, han optat per canviar la data després de consultar les parts interessades, entre les quals l'Ajuntament de Barcelona.

Hoffman, així mateix, assegura que han rebut un suport aclaparador dels seus socis i clients per garantir que el MWC de l'any vinent és un èxit. Inicialment, estava previst que l'edició del 2021 se celebrés entre l'1 i el 4 de març.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides