Quina regidora de Barcelona té problemes amb la societat civil?

Janet Sanz
Janet Sanz

Janet Sanz. La seva proposta unilateral d'"urbanisme tàctic" per treure cotxes de la via pública de Barcelona està rebent nombroses respostes negatives, tant des de gremis com d'associacions de comerciants i d'altres grups que no entenen la dèria pictòrica sobre l'asfalt de la tinent d'alcalde d'Ada Colau.

Segons expliquen, Sanz ha tirat pel dret en nombroses ocasions sense explicar els projectes als seus companys de govern, tant dels Comuns com del PSC. I, a més, en cap moment ha intentat buscar el consens amb els grups de l'oposició. A sobre, els materials utilitzats, com les pintures blava i groga, s'estan destenyint.

El principal col·laborador de Sanz és Xavier Matilla. Aquest arquitecte va ser regidor dels Comuns a Terrassa. El seu èxit va ser quedar-se sense representació i perdre l'acta de regidor el maig del 2019.

Dins del govern municipal de Barcelona hi ha crítiques, de moment soterrades, per les iniciatives preses per Sanz sense consens. Fins i tot, l'alcaldessa Ada Colau s'ha hagut de reunir amb representants de les plataformes contràries per suavitzar la rebel·lió.

Malgrat que Janet Sanz voldria tallar la Via Laietana al trànsit els caps de setmana, Colau s'hauria compromès a evitar que això passi. L'alcaldessa sap que veïns i comerciants de la Via Laietana són contraris a aquesta decisión. Aquesta artèria, a més, serveix de forma habitual per a manifestacions de tota mena, la qual cosa ja fa emprenyar els comerciants, situats en una de les zones de Barcelona que més està patint la crisi econòmica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides