El judici pels atemptats del 17-A comença el 10 de novembre

Els tres acusats han estat processats com a presumptes membres d'una cèl·lula terrorista, no per assassinat
17-A
17-A

La Sala Penal de l'Audiència Nacional ha fixat la data del judici sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost del 2017: el pròxim 10 de novembre, ha avançat un dels advocats de l'acusació.

Les acusacions hi arriben dividides sobre l'atribució dels assassinats als tres acusats, que van ser processats com a presumptes membres d'una cèl·lula terrorista i per la fabricació d'explosius, no com a presumptes responsables de les morts.

Mohamed Houli Chemlal, que va sobreviure a l'explosió d'Alcanar, s'enfronta a una petició de 41 anys de presó per part de la Fiscalia, que demana 36 anys per a Driss Oukabir. Per a Ben Said Ben Iazza, considerat col·laborador, el Ministeri Públic planteja una pena de 8 anys.

Les acusacions particulars demanen penes de presó permanent revisable perquè els atribueixen els assassinats per atropellament, tot i que cap dels tres va participar materialment en els atacs, els autors materials dels quals van ser morts a trets pels Mossos d'Esquadra.
 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides