Carolina Darias: “El que menys necessita la ciutadania és el virus de la discòrdia”

La titular de Política Territorial i Funció Pública carrega contra les declaracions de Quim Torra
Carolina Darias a RNE

La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, ha reclamat que "el que menys necessita la ciutadania davant l'increment de casos és un virus com el de la discòrdia". Darias ha contestat amb aquesta declaració a la petició que va fer aquest dilluns el president català, Quim Torra, en la qual demanava als catalans no viatjar a Madrid per por al contagi de la covid -19.

Carolina Darias ha recordat a Torra que el comportament del coronavirus pot provocar que "pot tornar a incrementar" la seva incidència a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Darias ha afegit que tot Espanya "ha d'actuar de manera solidària" i amb la "màxima lleialtat" per donar respostes a la pandèmia.

La titular de Política Territorial ha exigit "desterrar" els retrets entre els responsables de les diferents administracions com a única fórmula vàlida per fer front al coronavirus. Posant com a exemple la reunió que van mantenir aquest dilluns s el president del govern central, Pedro Sánchez, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, Darias diu que "la ciutadania no entendria en aquesta situació que no hi hagués una altra raó que l'enteniment".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides