Illa a Torra: “Avui pots estar menys malament i dintre de poc pitjor”

El titular de Sanitat demana als madrilenys que restringeixin al màxim la mobilitat
Illa a la Cadena SER

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha respost al president català, Quim Torra, que "avui pots estar menys malament i dintre de poc pitjor" pel que fa a la pandèmia de la covid-19. D'aquesta manera, Illa ha contestat a la recomanació que va fer aquest dilluns Torra als catalans perquè no viatgin a Madrid per l'increment de casos de coronavirus.

En aquest context, en declaracions a la Cadena SER, Illa ha demanat als madrilenys que "restringeixin al màxim la seva mobilitat a allò que sigui essencial". Illa ha afirmat que la situació epidemiològica per coronavirus de la Comunitat de Madrid "és obvi, la més preocupant d'Espanya.

Tot i això, el titular de Sanitat considera que a hores d'ara no cal que la Comunitat de Madrid demani la declaració de l'estat d'alarma. Per a Illa, els confinaments selectius que s'estan fent a Madrid en 37 zones sanitàries són mesures correctes i adequades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides