Marta Rovira reapareix i ERC valora que sigui cap de llista

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha reaparegut. El llibre que ha escrit amb Oriol Junqueras l’ha tornat a la palestra. Presentacions del llibre, actes del partit, rodes de premsa i entrevistes formen part aquests dies de la seva agenda. I això és un canvi substancial en la vida de la republicana, que s’ha caracteritzat per mantenir un perfil públic baix i fer aparicions molt comptades i en moments molt puntuals per interès estratègic.

Ara està rebent una resposta molt positiva, segons fonts de la direcció d’ERC. I això està fent que a la cúpula valorin molt seriosament que la cap de llista a les pròximes eleccions catalanes sigui ella. Saben que no la podrien investir, però valoren que potser tindria més tirada en campanya que Pere Aragonès, que seria el candidat efectiu a la presidència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides