Marta Pascal, desesperada

La presidenta i líder de PNC, Marta Pascal, va ser el focus d’atenció mediàtica durant setmanes per la fundació del partit. Era el primer gran desafiament a l’hegemonia de JxCat al centredreta nacionalista. Era un enfrontament amb Carles Puigdemont, i això tenia interès per als mitjans i per a la política.

Però amb el pas de les setmanes, el trencament entre el PDECat i JxCat ha fet que la fundació del PNC sigui anecdòtica. Això fa que ja pocs mitjans donin cobertura al PNC, i que Marta Pascal estigui desesperada demanant als contactes que té als mitjans més presència. Les eleccions podrien arribar aviat i caure en la irrellevància mediàtica seria la seva mort.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides