BNEW comptarà amb assistents de 58 països diferents

El plató de la Barcelona New Economy Week
El plató de la Barcelona New Economy Week

El BNEW –Barcelona New Economy Week, esdeveniment híbrid, B2B i 100% professional- creat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) per a impulsar la reactivació de l’economia global, ja compta amb inscrits procedents de 58 països diferents. L’esdeveniment, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre, té un marcat caràcter internacional, ja que persones de qualsevol part del món podran accedir a les 120 hores de contingut per internet, tant en directe com en diferit, que es generaran des de tres escenaris emblemàtics de Barcelona. 

Aquest format innovador i sense precedents neix de la necessitat de treballar de forma conjunta amb empreses i experts internacionals per analitzar els reptes i oportunitats de la nova economia en un format que es pugui dur a terme en el context actual. 

BNEW ja té més de 6.500 inscrits, dels quals el 31% són internacionals. El continent europeu lidera el ranking de països registrats, amb participants de 23 estats diferents; seguit d’Amèrica, amb 18 països; Àfrica, des d’on seguiran el BNEW persones de 10 estats; i Àsia, amb assistents de set països.

Fins al moment, els estats dels quals provenen la major part d’inscrits internacionals són Argentina, Colòmbia, Veneçuela, Mèxic i Perú, consolidant la important influència que té el CZFB i les tradicionals fires que organitza anualment l’entitat (SIL, SIL Américas, eDelivery Barcelona y BMP) en la comunitat llatinoamericana. 

Tanmateix, el programa compta amb la participació de més de 300 speakers de primer nivell, molts dels quals també tenen un perfil internacional. Aquestes intervencions es produiran en 120 sessions repartides entre els cinc sectors d’activitat presents al BNEW (Immobiliari, Ecommerce, Logística, Indústria Digital i Zones Econòmiques). 

Per a Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, “el BNEW serà la primera gran cita per a la recuperació global de l’economia i es fonamental l’assistència de persones d’arreu del món. Estem molt satisfets de saber que a 58 països diferents es valora la importància de dur a terme aquest esdeveniment en el context actual”. 

Una eina de networking digital per a fomentar la creació de negoci

S’espera que més del 90% dels participants assisteixin de forma digital, així que el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha creat una avançada eina de networking digital que, mitjançant l’ús de la Intel·ligència Artificial, creuarà les dades de tots els registrats per poder posar en contacte de manera concreta i directa l’oferta amb la demanda. Com a resultat, a cada assistent se li proporcionarà un llistat de persones o empreses amb les quals contactar, generant nombroses oportunitats de negoci. 

Blanca Sorigué, directora general del CZFB, assenyala que “el networking sempre és un dels principals atractius dels esdeveniments, així que dur-ho a terme d’aquesta manera innovadora al BNEW, amb l’alt perfil internacional que té, és una gran oportunitat per a les empreses”. 

BNEW té obertes les inscripcions a BDigital, que podran realitzar-se de manera gratuïta fins el 20 de setembre en el següent enllaç:
https://event2020.bnewbarcelona.com/users/sign_up

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari