Quins periodistes de TV3 han penjat la pancarta polèmica de Torra a les seves xarxes?

Fotografia penjada pel periodista de TV3 Vicens Lozano al seu Instagra
Fotografia penjada pel periodista de TV3 Vicens Lozano al seu Instagram el dijous 17 de setembre

Vicens Lozano i Toni Soler. Lozano, veterà periodista de la secció d’Internacional de TV3, va penjar, a Instagram una imatge de la façana del Palau de la Generalitat amb la pancarta que pot comportar la inhabilitació del president, Quim Torra. Hi va afegir el comentari “Doncs això!!!!”. Toni Soler, director i presentador del programa ‘Està passant’, va penjar un tuit amb la mateixa imatge però no la complementar amb cap comentari. Tots dos van penjar la foto el mateix dia que Torra assistia a la vista del Tribunal Suprem en què es va avaluar si es confirmava o no la seva inhabilitació.

Aquesta acció es produeix en plena polèmica sobre l’incompliment de la norma del Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que prohibeix als professionals de TV3 emetre opinions polítiques a les xarxes socials i d’altres mitjans de comunicació. El Consell Professional d’Informatius de TV3 ha enviat un comunicat als periodistes de la casa recordant-los aquesta prohibició, però el missatge es veu que no acaba de quallar. Un dels periodistes que desatén el recordatori del Consell Professional és Xavier Valls, de la secció d’Esports. El dimecres penjava al seu perfil de Twitter la informació sobre l’avantprojecte de Llei de Memòria Democràtica que declararà ‘nuls de ple dret’ els judicis sumaris del franquisme il·lustrada amb una fotografia de la vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo. Valls es va adreçar a Calvo en castellà: “Anular los juicios del franquismo mientras tienes presos políticos”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides