Turull, Rull i Forn responen Mas que trien Junts per coherència i dignitat

Sense esmentar Mas, es mostren decebuts amb el PDECat i entenen que Junts és l'aposta política que més suma
Forn, Turull i Rull

Nou episodi en el divorci entre Junts per Catalunya i el PDECat. Després que l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, trenqués el seu silenci anunciant que mantenia la seva militància al partit hereu de Convergència i es mostrava "trist, decebut i empipat" per la manca d'unitat sobiranista, en al·lusions al també expresident Carles Puigdemont, ara han pres la paraula tres dels presos de Lledoners, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. En un article conjunt a la Vanguardia argumenten que marxen a Junts i deixen el PDECat per "coherència" amb la seva trajectòria política i "dignitat" amb el que representa l'1-0.

Contra el "risc de separació" que va manifestar Mas per defensar la seva negativa a embarcar-se en el projecte de Puigdemont, Turull, Rull i Forn reivindiquen que JxCat és actualment l'aposta de la transversalitat política que més suma. I adverteixen que l'excepcionalitat de la crisi catalana, "obliga a tenir uns instruments polítics diferents que en situació de normalitat".

Els tres presos, encara que eviten esmentar a Mas, sí que posen de manifest la seva decepció amb els passos de l'equip de David Bonvehí en emfatitzar que havien rebut amb "entusiasme" que "en l'últim congrés del PDECat s'apostés per confluir en una força política com Junts per Catalunya", extrem que no s'ha assolit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.