Sánchez responsabilitza Torra de la seva més que probable inhabilitació

El president del govern espanyol acusa el català de judicialitzar el conflicte català i demana "passar pàgina"
Pedro Sánchez amb Quim Torra
Pedro Sánchez amb Quim Torra

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha carregat durament contra el cap de l'executiu català, Quim Torra, i l'ha situat com "l'únic responsable" de la seva possible inhabilitació per part del Suprem. En una entrevista a La Sexta Sánchez ha dit que la polèmica per la pancarta en favor dels presos que el president va fer penjar a la Generalitat en període electoral era "absolutament innecessària" perquè Torra "hauria d'haver complert els requeriments" de la JEC.

"L'independentisme sempre diu que vol desjudicialitzar el conflicte, però qui s'entesta a judicialitzar-lo són ells", ha assegurat Sánchez, que després ha dit que aquest "nou capítol de la judicialització qui l'ha portat ha estat el president Torra".

Sánchez, que ha demanat "passar pàgina a Catalunya" i "recuperar-hi la bona política", ha afirmat que està compromès "amb la via del diàleg i el retrobament" i ha confiat reunir aviat la taula de diàleg amb Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides