Quin article ha indignat el cristianisme conservador de Berga?

Una màquina expenedora de llibres
Una màquina expenedora de llibres

El que ha publicat David Cols, a la seva secció satírica Berguedà on line del número de setembre de la revista Aquí Berguedà titulat “Una màquina expenedora de bíblies substituirà el rector de Berga”. Cols parla de la decisió de la jerarquia eclesial de traslladar el rector a Solsona i bromeja amb què serà substituït per una màquina expenedora de bíblies, ciris i estampetes. A més, critica que el fins ara rector, Marc Majà, “en ple confinament, quan la gent no podia ni sortir a regar l’hort, ell es va passar totes les normes per la sotana per pujar a Queralt a beneir la comarca”.

La redacció d’Aquí Berguedà ha rebut nombroses queixes de ciutadans, que el consideren de mal gust i han demanat l’autor i la publicació que es disculpin. Moltes queixes es refereixen a l’al·lusió que fa Cols al rector dient que “el seu perfil d’home jove i sense antecedents penals per pederàstia feien pensar que la seva era la figura ideal per ampliar la base de feligresos a la ciutat, però finalment no ha estat així”. Li han dit “miserable”, “mala persona”, “ignorant” o que té el cor ple de merda i d’odi.

David Cols ha difós per la xarxa un vídeo per respondre a aquestes queixes, però no per demanar disculpes. “Els feligresos no em sabran perdonar, però estic segur que Nostre Senyor, sí”, acaba afirmant.   

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides