Negociació trencada a Saint-Gobain

Els treballadors dubten del preacord i no confien que la multinacional recol·loqui als afectats per l'ERO en altres plantes
Manifestació dels treballadors de Saint-Gobain
Manifestació dels treballadors de Saint-Gobain

Les negociacions entre plantilla i empresa sobre l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) a la planta de Saint-Gobain a l'Arboç s'han trencat aquesta matinada per decisió dels treballadors, que dubten sobre els punts plantejats en el preacord i temen que l'empresa no recol·locaria els empleats afectats per l'ERO en altres centres de treball d'arreu d'Espanya, han explicat fonts sindicals.

El comitè d'empresa acusa Saint-Gobain de prendre'ls el pèl i assegura que, si cal, els treballadors aturaran tota la indústria. De fet, es mantenen en vaga i segueixen blocant el centre logístic de Bellvei, el qual és subministrador de Seat, Ford i Mercedes, d'on no surten camions.

Els treballadors havien suspès la seva assemblea d'aquest dijous per reprendre la negociació, però a quarts de cinc de la matinada l'han abandonat sense un acord sobre les condicions de l'ERO.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides