L’exconseller Puig acusa el ‘Polònia’ d’insultar Torra

El programa d'humor de TV3 va mostrar la imitació del president declarant sense pantalons i en xancletes
El primer gag de la nova temporada del 'Polònia'
El primer gag de la nova temporada del 'Polònia'

"Hi ha humor de bon gust, humor de mal gust, i després ja ve la mala educació i l'insult", ha comentat l'exconseller de Cultura Lluís Puig sobre un gag del programa de sàtira política de TV3 Polònia, que ha parodiat aquest dijous el president Quim Torra declarant davant el jutge en banyador i xancletes.

Puig, que ha dirigit el comentari als comptes de Twitter del programa, de TV3 i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), ha afegit l'etiqueta #noteniuvergonya, a més d'una imatge del gag que l'ha indignat.

Es tracta del gag amb què ha començat la nova temporada del programa dirigit per Toni Soler, el qual ubica el president català en el lloc del jugador del FC Barcelona Leo Messi. La imitació de Torra hi apareix vestida amb americana, camisa i corbata però també amb xancletes i un banyador vermell. D'aquesta manera, el programa ha imitat l'estètica que portava Messi en l'entrevista que va concedir a Goal.com, amb la qual va anunciar que es quedava al Barça, i la de l'entrevista en general.

El Torra del Polònia hi afirma que va vestit d'aquesta manera perquè visita tant els jutjats que sent com si fossin casa seva. El gag també ha indignat alguns espectadors, que han carregat contra el programa a Twitter queixant-se que s'estava ridiculitzant Torra i, en algun cas, assenyalant Toni Soler. En aquest sentit s'ha pronunciat, per exemple, el conegut activista independentista partidari de JxCat Mark Serra, que ha acusat el Polònia d'"apuntar-se al carro de degradar el President de Catalunya" i a dit a Soler que "fas realment molt fàstic".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides