Xavier Vilajoana serà el candidat continuista al Barça

Xavier Vilajoana

Xavier Vilajoana pot passar a la història com el directiu més audaç, o irresponsable segons es miri, si acaba fent realitat el seu propòsit de presentar-se a les eleccions previstes per al 2021 com a candidat continuista. Vilajoana ha decidit penjar-se l'etiqueta del continuisme de l'única junta a la qual ha pertangut, sota la presidència de Josep Maria Bartomeu, i liderar una candidatura que si més no aposti per defensar els valors i la gestió de l'actual directiva.

Xavier Vilajoana ha protagonitzat diferents intents de desmarcatge respecte a la junta de Bartomeu al llarg d'aquests cinc anys de mandat, el més destacat quan l'1-O el Barça va acabar jugant el partit a porta tancada davant de Las Palmas contra el criteri d'alguns directius que com Jordi Monés o el vicepresident Carles Vilarubí van presentar la seva dimissió aquest mateix dia. Vilajoana va realitzar un intent, però va acabar escollint el refugi de la junta per conrear el seu càrrec, ascendir en l'àmbit del futbol base i de la parcel·la esportiva i esperar el seu moment.

El temps i els esdeveniments han anat precipitant la seva aparició a l'escenari electoral perquè, successivament, els vicepresidents Jordi Cardoner i Emili Rousaud han caigut com a possibles abanderats de la junta i han deixat el camí lliure per a un altre directiu amb el valor de portar una bandera que no és ni molt menys popular, si més no en aquests dies d'agitació al Camp Nou amb el vot de censura en marxa.

Vilajoana estava pensant a dimitir en uns dies per tenir les mans lliures i dedicar-se a preparar la seva candidatura. Falta veure si a conseqüència de la possible celebració del vot de censura es queda per defensar-lo o, per contra, marxa per guanyar temps als esdeveniments.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides