La moció contra Bartomeu assoleix 20.731 firmes, que s’han de validar

S'haurien superat els 16.521 suports que feien falta
Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

Els impulsors de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu asseguren haver recollit 20.731 signatures. Un nombre de firmes que superaria amb escreix les 16.521 necessàries per tirar endavant la votació. El club ara té 10 dies per validar les firmes. Si n'hi ha 16.521 de vàlides, hi haurà vot de censura.

Els impulsors, "Més que una moció", es mostraven exultants amb l'èxit de la convocatòria. Segons el portaveu, Marc Duch, no estan preocupats davant la possibilitat que la xifra de signatures amb defectes de forma els impedeixi assolir l'objectiu. Tampoc tenen dubtes sobre les firmes que aportarà Jordi Farré, promotor del procés, que els últims dies ha generat polèmica per haver demanat dades de més als socis i haver impulsat un sistema de recollida de signatures electròniques que el club no accepta.

En cas que s'assoleixi definitivament l'objectiu de les signatures, es convocarà un vot de censura. Si les paperetes contràries a la junta directiva són iguals o superiors a dos terços del total, es destituirà el president immediatament.

Els impulsors reclamen a Josep Maria Bartomeu que dimiteixi abans i estalviï als socis haver-se d'exposar a una votació presencial en plena pandèmia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides