CCOO acusa Tremosa de difondre informació “falsa” sobre l’ERO de Bosch

El conseller d'Empresa havia dit que hi ha un acord entre empresa i treballadors
Ramon Tremosa, en el centre, durant un acte públic
Ramon Tremosa, en el centre, durant un acte públic

Una resposta del conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, en una entrevista concedida a La Vanguardia, ha indignat el sindicat CCOO, que li ha reclamat "més rigor" quan es refereixi a l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de Bosch.

Tremosa ha afirmat que el cas de Bosch és el "d'un tancament anunciat fa molts anys i s'ha acordat amb els treballadors" i CCOO li ha demanat que aclareixi on ha obtingut aquesta informació, "que és del tot falsa".

El sindicat considera que les declaracions del conseller són "una gran irresponsabilitat", ja que la fabricant d'electrodomèstics Bosch "va presentar ahir un ERO d'extinció de contractes i ara tenim 30 dies de negociació al davant per intentar trobar una solució" per a la planta i els treballadors.

CCOO, que remarca que "no s'ha acordat res amb els treballadors i treballadores", retreu a Tremosa unes declaracions que troba que generen "incertesa" i "inestabilitat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides