Puigdemont respon a Mas que JxCat no portarà més divisió a l’independentisme

L'expresident fugit a Waterloo defensa que a JxCat molts provenen de l'òrbita postconvergent
Puigdemont, en un moment de l'entrevista de TV3 a Brussel·les

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha respost a l'altre expresident català, Artur Mas, que veu "difícil" que la nova formació JxCat liderada per Puigdemont pugui dividir més l'independentisme català. Un extrem que no descartava aquest dilluns l'expresident Mas.

Carles Puigdemont ha defensat, en declaracions al canal 324, que "a JxCat hi ha moltíssima gent que ve del PDECat, i alguna que ve del que ha estat Convergència", per la qual cosa els militants de la nova formació comparteixen els valors que propugna el nou partit.

L'expresident català, fugit de la justícia a Waterloo, ha afirmat que "el president Mas, amb el qual vaig parlar la setmana passada sobre aquesta qüestió, sempre ha dit davant del procés de constitució de JxCat que li hagués agradat, i a mi també, que s'hagués ordenat l'espai sota la marca que s'ha utilitzat en les darreres cinc eleccions".

Puigdemont ha reblat que "el gran objectiu és aconseguir un govern independentista i segurament que hi haurà opcions més útils que altres, que tindran menys possibilitats de garantir una força suficient".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides