Quins dos periodistes de TV3 consideren Miquel Iceta un llimac?

Retuits de Xavi Valls i Joan R Vallvé a un missatge que titlla de 'll
Retuits de Xavi Valls i Joan R Vallvé a un missatge que titlla de 'llimac' Miquel Iceta

Xavi Valls i Joan R.Vallvé. Tots dos són veterans redactors de la secció d’Esports de TV3. I tots dos van retuitejar, el passat dia 9, el missatge que Mark Serra, que es defineix com antillirista i unilateral, va penjar en aquesta xarxa social burlant-se del primer secretari del PSC. Al missatge de Serra s’hi veia una imatge del president de la Generalitat, Quim Torra, en un moment del darrer debat al Ple del Parlament i s’hi llegia: “HÒSTIA AMB LA MA OBERTA avui del President Quim Torra al llimac Iceta”.

Valls i Vallvé són habituals incomplidors del Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que prohibeix als treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio prendre partit polític en les seves intervencions públiques i a les xarxes socials. Vallvé no només no fa cas del Llibre d’Estil sinó que el mes passat va escriure que aquestes normes “són un morrió amb el que es blinden els mitjans (i en el cas dels públics, els polítics) per controlar el periodista”.

Com que ni la direcció de la CCMA ni la de TV3 els sanciona pel seu comportament, ells, i molts companys seus, van fent com si poguessin dir a les xarxes el que vulguin. El dia 11, per exemple, Valls escrivia “Sento a RAC1 una tertuliana dient que la postura de l’ANC és molt còmoda. Tenen als ex-Presidents/tes a la presó i a l’actual sotmesa a persecució policial i espionatge” i contestava amb un “A sobre se n’en foten?” a la felicitació oficial a Catalunya de la Guàrdia Civil amb motiu de la Diada. Sobre la Diada, Vallvé va escriure “Violència l’11S! Ara mateix gent, sense distància de seguretat, cremant capses de cartró buides. Gravíssim! Ja tenim la foto de la Diada”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides