Atac contra la seu d’Òmnium Cultural

L'entitat denuncia que han trencat vidres i han provocat un petit incendi
Atac a la seu d'Òmnium

Òmnium Cultural ha denunciat que la seva seu nacional, al carrer Diputació, ha patit un atac amb diverses destrosses. Segons ha explicat l'entitat, els han trencat els vidres de la porta de l'edifici i han provocat un incendi petit a l'entrada, que ha deixat marques de cremades a la porta i a l'esglaó d'entrada. "Si es pensen que agressions com aquesta frenaran la nostra denúncia contra la repressió de l'Estat van ben equivocats, no ens espanten. Cap agressió ens farà renunciar al dret a l'autodeterminació i a la petició d'amnistia", ha avisat el vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri.

El dirigent d'Òmnium també ha apuntat que ahir, durant la Diada, grups d'extrema dreta "campaven amb total impunitat" i ha remarcat que hores després ha aparegut la seva seu atacada. "Serem sempre un mur contra el feixisme i la intolerància dels qui ens voldrien silenciar", ha assegurat. L'entitat també ha volgut refermar el seu compromís amb el treball per la llengua, la cultura, la cohesió social i els drets civils. L'entitat també ha denunciat l'atac a través de Twitter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides