Buch, més de Mas que de Torra

L'exconseller d'Interior recorda que els Mossos han de fer la seva feina, "hi hagi el president que hi hagi"
Miquel Buch

L'exconseller d'Interior Miquel Buch, cessat la setmana passada juntament amb les conselleres d'Empresa i Cultura, admet que s'hauria entès millor amb Artur Mas a la presidència que no pas amb Quim Torra. "És evident que estar liderat o en un equip en el qual qui fa de president té experiència política i a l'administració pública és més fàcil, perquè hi ha coses interioritzades. Quan ve algú de fora, costa", ha explicat en una entrevista a La Vanguardia.

Buch defensa obertament l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant el mandat i explica que Torra "no portarà al límit els treballadors públics" després de la seva inhabilitació, que es començarà a resoldre la setmana vinent amb la vista del Tribunal Suprem. "Caldrà veure en quin marc es desobeeix. Treballem en una administració pública i hi ha treballadors públics que estan obligats a seguir les lleis. No només depèn del president, sinó de la mateixa administració exercir o no", ha apuntat l'exconseller.

En aquest sentit, també ha assegurat que la policia ha de fer la feina que toca "hi hagi el president que hi hagi". "Si algú vol trencar el perímetre policial per barallar-se amb un altre, la policia ha d'estar al mig sigui qui sigui el president", ha explicat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides