Mor el pare Manel

Manel Pousa, activista religiós dedicat a la causa dels desvalguts, ha mort d'una embòlia al Vall d'Hebron
Manel Pousa

Manel Pousa, el pare Manel, ha mort aquest dimecres als 75 anys a l'hospital Vall d'Hebron a causa d'una embòlia. Fonts del seu entorn han informat que va ingressar ahir amb la sospita que patia la covid-19. Pousa, activista, religiós i president de la Fundació Pare Manel, es dedicava a treballar amb aquelles persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat. Fonts de la fundació han indicat que faran un comunicat demà per desig de la família.

Segons han detallat fonts del seu entorn, el pare Manel va ser ingressat per dolors forts al pit i va quedar aïllat en donar positiu per coronavirus. A primera hora d'aquesta tarda encara ha pogut enraonar amb membres de la seva família.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides