La Generalitat dona 2,5 milions d’euros a les cambres de comerç

Argumenta la dotació perquè aquestes entitats puguin reactivar l'activitat de les empreses catalanes
Quim Torra i Joan Canadell
Quim Torra i Joan Canadell

La Generalitat de Catalunya ha aprovat aportar a les cambres de comerç catalanes 2,5 milions d'euros, amb l'argument que aquests diners han de servir per reactivar l'activitat econòmica de les empreses catalanes. El Consell Executiu de Quim Torra defensa que amb aquesta aportació s'ajudarà a donar resposta a les necessitats empresarials que han sorgit arran de l'impacte del coronavirus en l'activitat econòmica catalana.

La subvenció passarà del Fons de Contingència del Pressupost per al 2020 al de la Conselleria d'Empresa i Coneixement, i des d'aquest departament s'hauria de fer arribar a les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Catalunya. Actualment n'hi ha tretze: Barcelona, Sabadell, Terrassa, Manresa, Girona, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Tàrrega, Lleida, Tarragona, Reus, Valls i Tortosa.

Totes les cambres de comerç catalanes es coordinen a través del Consell General de les Cambres de Catalunya (CGCC), el qual està presidit per Joan Canadell, que també és el president de la Cambra de Barcelona. Canadell va arribar a la presidència de la Cambra de Barcelona de la mà de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en les darreres eleccions a la cambra i posteriorment va ser escollit president del CGCC pel plenari d'aquest organisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.