Álvarez de Toledo s’estrena com a ‘youtuber’ amb retrets contra el PP

La diputada per Barcelona i exportaveu parlamentària lamenta que el partit l'ha exclòs de les comissions que havia sol·licitat i de les sessions de control
Cayetana Álvarez de Toledo
Cayetana Álvarez de Toledo

Cayetana Álvarez de Toledo, la diputada per Barcelona del PP al Congrés dels Diputats, recentment rellevada com a portaveu del grup parlamentari popular, ha estrenat canal a YouTube –CATilinarias– amb un vídeo on retreu al partit que l'hagi relegat a un paper de segona a la cambra baixa.

La representant popular hi explica que va comunicar a la direcció del grup parlamentari la seva preferència per formar part de comissions com la constitucional, la de política territorial, la de justícia, la d'exteriors o la d'igualtat, però que li ha adjudicat les d'hisenda, Unió Europea i ciència i universitats.

Així mateix, la diputada per Barcelona diu que va demanar formar part del 50% de la bancada popular que assisteix presencialment al ple i participar en la sessió del control al govern, però que va rebre com a resposta que en quedava fora perquè "solament hi assistiran els 44 més importants del grup". "Però jo segueixo pensant que la política pot ser una activitat adulta, digna i de qualitat", assegura.

"Ara toca explorar noves vies", diu sobre la seva condició de "diputada rasa" en una democràcia de la qual lamenta que els partits estan "fortament jerarquitzats, la qual cosa minva la llibertat, el perfil i la veu dels parlamentaris i, per tant, també la seva responsabilitat directa amb els electors i la seva capacitat de representació". En aquest sentit, Álvarez de Toledo manifesta que YouTube pot ajudar-la a "eixamplar els marges de llibertat" com a diputada.  

L'exportaveu parlamentària explica que "de moment, he decidit mantenir l'escó" perquè "sóc una espanyola obstinada: segueixo pensant que és possible forjar una alternativa constitucionalista a Catalunya i hi vull contribuir", indica entre altres conviccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides